top of page

Kaderleden, een andere kwestie die op het spel staat bij sociale verkiezingen


De verdediging van het kaderpersoneel: u heeft nog een paar dagen over als u ook van mening bent dat er behoefte is aan een constructieve benadering van de sociale dialoog die rekening houdt met de specifieke behoeften van experts en kaderpersoneel in bedrijven.


Traditionele vakbonden proberen namens kaderleden te spreken en voor hen beslissingen te maken in bedrijven. Het ABVV noemt sommige kaders in zelfs nepkaderpersoneel, wat de druppel is die de emmer doet overlopen. En de andere traditionele bonden lieten het gebeuren.


Als je denkt dat hard werken en veel belastingen betalen jou recht geeft op een specifieke stem, verdedigt alleen de CNC-NCK je actief. Anders worden uw woorden overstemd door gepolitiseerde agenda's die de openbare dienst, de arbeiders, ... omvatten. Respectabele categorieën, maar die andere agenda's hebben en vaak van mening zijn dat kaders voor anderen kunnen betalen.


Bedankt aan de journalist, de heer Corentin Di Prima voor L'Echo dat je de tijd hebt genomen om naar me te luisteren en de zaak te onderzoeken Equans .


Extracten


"We hebben minder een vraaggestuurde aanpak dan een constructieve participatie: we zoeken naar oplossingen."


"Er zijn 250.000 kaderleden in België, met een loon dat hoger ligt dan gemiddeld en die dus veel bijdragen via de fiscaliteit. Deze mensen hebben specifieke behoeften, dus ze hebben recht op een vakbond die rekening met hen houdt!"


Kaderleden, een andere kwestie die op het spel staat bij sociale verkiezingen.


Σχόλια


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page