top of page

Diversiteit bij Engie-Electrabel


Op 3 juli heeft de NCK deelgenomen aan een vergadering, georganiseerd door Engie-Electrabel, omtrent het onderwerp diversiteit. De verantwoordelijke instelling voor het arbeidsmarktbeleid in de regio van Brussel, Actiris, heeft op de vergadering haar visie over het aanmoedigen van diversiteit toegelicht, alsook hoe een diversiteitslabel toegekend kan worden aan bedrijven in de regio. De verschillende criteria die in aanmerking genomen worden zijn: geslacht, eventuele fysieke of mentale beperkingen, nationaliteit, werknemers zonder secundair diploma, jongeren (<26 jaar) en 45-plussers.

Op deze vergadering waren zowel de HR-afdeling, de afdeling Social Responsibility als de vertegenwoordigers van de vakbonden binnen de ondernemingsraden van de verschillende TBE’s van Engie-Electrabel aanwezig. Onze NCK-vertegenwoordiger Philippe Hendrickx heeft meegedaan aan de brainstorming over de stand van zaken rond het diversiteitsbeleid binnen Engie-Electrabel.

Het gaat om een eerste stap om Actiris toe te laten de nodige aanbevelingen op te stellen om het beleid bij Engie-Electrabel te verbeteren en het diversiteitslabel te kunnen krijgen.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page