top of page

Congres Stockholm Leiderschap


Onze vertegenwoordiger voor de NCK, Philippe Hendrickx heeft op 29 en 30 juni in Stockholm deelgenomen aan de vergadering van de Europese confederatie voor Kaderleden (CEC managers) in de lokalen van de Zweedse organisatie Lederna, ook lid van de CEC.

Deze vergadering was opgebouwd uit drie sessies: de Raad van Bestuur van de CEC, gevolgd door de Algemene Vergadering, en tenslotte een seminarie met als thema “Leiderschap voor de toekomst”.

Dit zeer interessante seminarie, gebaseerd op een bevraging van Europese kaderleden (12% antwoorden kwamen van de NCK) heeft toegelaten verscheiden thema’s uit te diepen die het leiderschap voor de toekomst kunnen beïnvloeden:

• De toekomst van werken (impact van de digitalisering) door P.Falco (Economist OCDE) • Welke opleiding en onderwijs noodzakelijk zijn voor het leiderschap voor de toekomst (Directeur van een school in Estland). • Leiderschap in actie door H.Cooper Kovacs (Leadership Developer, Ierland). • De creatie van een stimulerende werkomgeving door JP.Zerbib (dr.in de psychiatrie, Frankrijk). • Hoe de brug te slaan tussen allochtone- en autochtone managers door M. Berg en M.Kouli (Lederna). • Het Scandinavische model voor leiderschap door T.Haehre (CEC officer)

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page