Algemene Vergadering 2017

31.03.2017

 

23 maart 2017 vond de jaarlijkse algemene vergadering van de NCK plaats te Brussel. Tijdens deze vergadering werden de realisaties van de voorbije jaren voorgesteld en besproken.


Op het eind van de vergadering vonden ook de statutaire verkiezingen plaats om tot een nieuwe voorzitter, een Franstalige ondervoorzitter en 2 Nederlandstalige ondervoorzitters te komen.


Met genoegen kunnen wij u de resultaten van de verkiezingen voorstellen:

 

Voorzitter: Michel Joannès, na een periode als leerkracht wiskunde, is hij zijn industriële carrière begonnen bij Solvay, een internationaal bedrijf met Waalse origine. Na meerdere herstructureringen is het bedrijf een ware multinational geworden. Michel heeft daar gedurende 12 jaar gezeteld in de ondernemingsraad als kadervertegenwoordiger in de technische bedrijfseenheid van de maatschappelijke zetel. Zijn ambities voor de NCK is om ze te promoten op meerdere terreinen: naar de pers, de VBO, de sociale media en de kadergroeperingen toe en om een manier te zoeken een conventie af te sluiten binnen de ondernemingen zelf om als een volwaardig vakbond bekeken te worden.

 

Nederlandstalig ondervoorzitter: Herman Claus, uittredend voorzitter.

Nederlandstalig ondervoorzitter: Luc Vinckx, zet het mandaat van ondervoorzitter verder.

 

Franstalig ondervoorzitter: Pierre Pirson. Pierre Pirson (46 jaar) is een actief kaderlid bij ING. Hij heeft reeds ervaring opgebouwd binnen de ondernemingsraden van Dexia en Aubay (ICT-dienst) en staat sinds 2016 op een NCK lijst bij ING.


Als ondervoorzitter wil hij in de eerste plaats de communicatie bevorderen en meer visibiliteit creëren in goede samenwerking met het Nationale Comité.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Toespraak tot het kabinet van de minister van Werkgelegenheid.

17.12.2019

1/3
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags